Copyright 2022 - DoorLinda.nl

Werkwijze

Met passie voor het vakmanschap en oog voor detail maak ik van uw meubel een kwaliteitsmeubel. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Als goede meubelstoffeerder maak ik van een kale romp een comfortabel, mooi en exclusief meubelstuk. Ik stoffeer en repareer zowel moderne als antieke meubels. Denk hierbij aan stoelen, fauteuils, banken, sofa’s, chaises longue, voltaires, pouffes, en hoezen. Denk ook aan voetenbankjes, bedschotten, boot-, caravan of camperkussens, autobekledingen, krukjes, dekenkisten of een nieuwe look voor uw lounge set.

U kunt alle kanten op. Dankzij een enorme sortering aan meubelstoffen, leer en kunstleer in talloze motieven, structuren en kleuren zit er altijd wel iets voor u bij.  Naast het kiezen van de stof is er ook ruime keuze uit soorten vulling, passementen, siernagels, knopen en dergelijke. Knopen in de door u gewenste maat en stof behoort ook tot de mogelijkheden.

Op aanvraag maak ik vooraf een vrijblijvende offerte over het voor mij zichtbare werk. Na ontvangst van een getekende offerte en het plannen van een datum ga ik over tot het stofferen. Mocht ik toch tijdens het werk onvoorziene gebreken tegenkomen, bijvoorbeeld aan het frame of binnenwerk, neem ik contact met u op. Pas na uw goedkeuring over de dan ontstane meerprijs zal ik tot die (of verdere) reparatie overgaan. 

 

Hopelijk tot ziens bij Stoffeerderij Door Linda

DoorLinda meubelstoffeerderij

Search

Breadcrumbs

f t g m